четвер, 13 березня 2014 р.

Ювілейний гімн "І просвітив ти словом, як вогнем"

 Рубрика: "Школьная жизнь"                                           
 Автор: Тістол Лілія, учениця 6-А класу

    04 березня у стінах, усіма нами шанованої, районної дитячої бібліотеки ім. Ю. Гагаріна прозвучав ювілейний гімн "І просвітив ти словом, як вогнем" з нагоди двохсотріччя від дня народження геніального сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка.
    Активну участь у підготовці і проведенні свята взяли учні 6-А класу разом з класним керівником Панфіловою М.О. та бібліотекарі Кисельова Людмила Володимирівна, Шишкіна Ірина Леонідівна та Снісаренко Олена Миколаївна. До театралізованого свята долучилися і учень 6- Б класу Губчик Владислав, який зіграв роль сучасного представника комп'ютерного покоління, і учень 6-В класу Шепотько Андрій, що був переконливо схожий на Тараса Григоровича у дитинстві. Допомагала підтримувати розмову "крізь віки" учениця 6-А класу Хвостова Яна. 

    Нікого не залишило байдужим задушевне виконання сестрами Веронікою та Сніжанною Коробко пісні "Зоре моя вечірняя" на слова Т.Шевченка та поезій Кобзаря, що звучали у стінах бібліотеки.

    Бібліотекар Кисельова Л.В. "провела "учасників дійства Тарасовою стежкою на острові Хортиця, ознайомилися учні і з живописною спадщиною митця, переглянувши мультимедійну презентацію "Тарас Шевченко – художник."









Немає коментарів:

Дописати коментар