пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Створи власну веселку життя

Рубрика: "Карта подорожей"   
Автор: Софія Кінбаз, учениця 10-Б класу

     Закінчилися іспити, випускний, гріє ласкаве сонечко, лунає дитячий сміх, здавалось би літо в самому розпалі, але таке відчуття, що ще тривають шкільні дні, бо все йде мов за розкладом.
 Я зрозуміла: потрібно відірватисч від цієї буденності.  Чудовии варіантом виявилася поїздка на море!
     Гарячий пісок, чистий пляж, свіже повітря, а головне- таємниче, неосяжне море, яке не тільки володіє цілющими властивостями, але й дає можливість отримати ту іскру, яка надихає, додає певні кольори і створює твою власну веселку життя!

     Я відпочивала на базі "Приморська Галатея",  чесно кажучи, це було неймовірно! Різноманітні розваги для дітей, ресторани, дискотеки зовсім не дали занудьгувати. Після пляжного відпочинку завжди відкриті двері комп'ютерного клубу,  в якому працюють чуйні і небайдужі люди.
     Повертаючись додому, я побачила те, чого раніше зовсім не помічала, а саме : казкову природу України. Усе ніби перетворилося на чудову картину, де береза в моїй уяві постала дівчиною, а клен- її коханимУсе це уособлювало те, чого так не вистачає нашій державі- мир і злагоду, проте будемо сподіватися, що ця картина трансформується в дійсність..., діти- це малесенькі  квіточки, які не просто дарують чудовий настрій, а дійсно зачаровують.





Немає коментарів:

Дописати коментар