вівторок, 3 березня 2015 р.

Шоу «Школа має талант»

Рубрика: "Школьная жизнь"
Автор: Полиннікова Олена, учениця 7-А класу

    Увесь тиждень школа гомоніла про п’ятницю, адже у цей день мало проходити шоу «Школа має талант». Усі учасники хвилювалися, готувалися, невтомно проводили репетиції. Їхні сценічні образи у день виступу створювали студенти Запорізького професійного ліцею сервісу.
    І ось наступив їх зоряний час. Усього було 22 виступи учнів 5-11 класів. Серед них і запальні танці, і пісні, й інструментальні виступи, і декламування поезії, навіть театральні постанови. Уся школа зібралася у, по – святковому прибраній, актовій залі, щоб підтримати учасників. Шоу захопило відразу, ми поринули у яскравий світ творчості і креативу.
   Пісенна творчість учасників була різноманітною. Пісні виконувались різними мовами: українською, російською, англійською. Танцювальні номери були як парні, так і індивідуальні. Поетичні виступи зворушили до глибини душі. Здивував театральний номер Єгора Авраменка, який дуже талановито представив незвичний для шоу жанр. Особливо сподобались виступи молодих виконавців, які власноруч виконували музичні твори на різних інструментах. Юні таланти грали на гітарі, бандурі та фортепіано.
    Судді обрали переможців у кожній номінації, що дійсно було складно, оскільки всі учасники були гідні перемоги.
    Школа знає, що в нас є багато талантів, але щороку вони вражають ще більше. Отож творчого натхнення і здобуття нових вершин усім учасникам шоу!


Пропонуємо переглянути фоторепортаж конкурсу:



Відеорепортаж конкурсу:


Візитка Запорізького професійного ліцею сервісу:



"Запорізький професійний ліцей сервісу" запрошує всіх бажаючих навчатися!


До нових зустрічей!



Немає коментарів:

Дописати коментар