середу, 27 травня 2015 р.

Перемога на Міжнародному фестивалі!

Рубрика: "Школьная жизнь"  
   22-24 травня 2015 року у місті Києві відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».
   Незмінними організаторами фестивалю були: Міністерство освіти і науки України; Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА; Київський Палац дітей та юнацтва.
   Цього року на фестиваль завітали 1000 учасників. До Києва приїхали гості з багатьох областей України (Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська,
Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська) та з таких країн: Азербайджану, Гвінея, Камерун, Республіка Конго, Нігерія, Франції, Польщі, Алжир, Молдови, Татарстан.

    Редакція газети «Большая перемена» вдруге брала участь на цьому фестивалі. Минулого року блог нашої газети зайняв  2 місце - номінація «Інтернет-журналістика та IT» .

Цього року ми зайняли почесне 1 місце!
номінація «Інтернет-журналістика та IT» 



   Редакція газети «Большая перемена» вдячна організаторам та журі цього чудового конкурсу! І вже чекаємо наступної зустрічі через рік!










Немає коментарів:

Дописати коментар