пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Щасти вам, любі мої одинадцятикласники!

     Рубрика: "Школьная жизнь"

     Дорогі випускники! Настав той день, якого ми й чекали, і боялися одночасно. Це урочистий і трохи сумний день, коли пролунає для вас останній дзвоник в нашій школі. З одного боку, це момент розставання. з іншого - початок вашої дороги у доросле життя.

    Згадайте, як ще зовсім недавно ви, такі маленькі і цікаві, прийшли на свою першу лінійку. Смішні білі банти, величезні букети, радісні посмішки ... І ось перед нами вже юнаки та дівчата з серйозними поглядами, зі своїми планами на життя.

    За ці роки школа перетворилася для всіх вас у другій дім. маленький Всесвіт. де ви вчилися дружити і любити, бути відповідальними, розуміти інших.

   Ви дорослішали і з кожним днем ставали трохи розумнішими і мудрішими. Зараз ви з посмішкою згадуєте свою першу двійку, те, як не хотіли вставати вранці і вчити увечері уроки. Пройдуть роки, забудуться окремі моменти шкільної пори, але ваші спогади про школу завжди будуть теплими і повними любові.

   Зараз ви біля самих дверей, що ведуть у доросле життя. Ніхто не знає, що за ними. Звичайно, будуть і радості з перемогами, і розчарування з поразками. Буде життя. Життя, вся принадність якого полягає у вирішенні складних завдань. Але, як би непросто вам не було, хочеться побажати кожному , насамперед, завжди залишатися людьми.

   І тоді ви обов'язково знайдете своє щастя, любов, покликання. Ми віримо, що в житті у вас все буде виходити, і збудуться всі ваші найзаповітніші мрії. Не бійтеся жити-нехай доброта, віра в себе і душевні сили допомагають вам постійно йти вперед.

Щасти вам, любі мої одинадцятикласники!

Мельник Ірина Анатоліївна, вчитель української мови та літератури
класний керівник

Немає коментарів:

Дописати коментар