неділю, 30 серпня 2015 р.

Мрії збуваються

        Рубрика: "Карта подорожей"  
Автор:  Троцко Валерія, літературний редактор газети     
             
    Дорогі друзі!
     Останні літні дні з космічною швидкістю відлітають -  і на порозі вже золоточубий  вересень. Хочеться гукнути літечкові навздогін : "Постій! Зупинися!" А у відповідь тільки пустотливий вітерець зашумить у кронах дерев… А ще солодкі спогади про неймовірно чарівні канікули, які хотілося б мати нескінченними.
    Тож запрошуємо Вас поділитися своїми враженнями на сторінках нашої газети, сподіваємося на яскраві фото! Першою пропонуємо Вашій увазі розповідь від нашого літературного редактора Троцко Валерії, 
фото мами – Ірини Володимирівни. Долучайтеся!



   Усі ми з нетерпінням чекали літніх канікул! Уявляли, як встанемо з ліжка десь опівдні і будемо відпочивати. Але постійне «нічогонеробіння» з часом набридає. Ми починаємо сумувати за однокласниками, домовляємось з ними про зустріч і... Усі кудись пороз’їжджалися: хто на море, хто в літній оздоровчий табір, хто в село до бабусі. Стає сумно, нудно і дуже самотньо. Хочеться яких-небудь змін. Є чудовий вихід – аквапарк! Скажу вам по секрету, що я мріяла потрапити туди декілька років, але ніяк не виходило. Тому на початку літа вирішила підійти до вирішення цього питання серйозніше. Я знайшла в міській газеті цікавий конкурс малюнків і ... виграла два квитки до найбільшого аквапарку країни «Острів скарбів»!
Настав день поїздки. З самого ранку я сподівалась на щось неймовірне. Ось і аквапарк, а в ньому - Свято!!! Так, так, Свято! А ще неперевершений аромат літа, всепоглинаючої безтурботності та безмежного щастя, сміху і радості. Розмістившись біля великого басейну, зорієнтувалися “на місцевості”. Увагу привернула велетенська черга на гірки - найпопулярніший атракціон. Тут були і закриті, де всередині темно і трохи страшно, і тонесенькі - відкриті, з яких відпочивальники з’їжджали на килимках. Найбільше мене вразили три гірки: «Гігантська» або «Хвиля», на якій повільно їдеш, милуючись краєвидами; «Цунамі», де ніби летиш різко то вгору, то вниз декілька разів. А на десерт – велика смугаста «труба», що заворожує суцільною темрявою. Справжнім екстремалам підійде гірка «Космічна дірка» (я не ризикнула, на відміну від тата). Тут вирують такі емоції!!! А коли вам захочеться відпочити, можна пірнути в блакитний басейн або ж сміливо відправитись у плавання «Лінивою річкою»... Можна ще розповідати і розповідати, але я схитрую і залишу для вас інтригу, щоб ви самі змогли наступного року перевірити мною написане і отримали мільярд вражень від поїздки до цього чудового місця. Хай вам щастить!









           

Немає коментарів:

Дописати коментар