неділю, 20 вересня 2015 р.

Міжнародну художню виставку «Істина. Доброта. Терпіння»

Рубрика:"Школьная жизнь"
 Автор: Дідух Діана, учениця 6-А класу
Фото: Самсоненко Марина, фотокореспондент
    16 вересня учні зразкового хореографічного колективу Гамера Віка, Дідух Діана, Самсоненко Марина, Чепурна Анна, Стрельченко Анна, Гой Анна та інші відвідали Міжнародну художню виставку «Істина. Доброта. Терпіння» . на виставці представлені роботи художників міжнародного рівня з Канади, США, Тайланду, Тайваню та Японії .

    Виставка складається із 33 картин. Виставка піднімає вікову проблему Добра та Зла. Ця виставка нікого не залишає байдужим.
    «Істина.Доброта.Терпіння» - це мистецтво дароване з висот. Фалуньгун - це не рух, а школа вдосконалення, яка передається поколіннями індивідуально від вчителя тільки одному учневі. У 1992 році Вчитель Лі Хунчжи зробив цю школу доступною для кожного, хто хоче вчитися. В основі цієї школи - принципи Істина-Доброта-Терпіння, також лежать в основі всієї нашої Всесвіту .

    Більшість з них виконані олією на полотні в стилі «Ренесанс», кілька творів тушшю на шовку і папері в традиційному китайському стилі. Картини виконані «в незвичайній манері, притаманній китайським майстрам», «все виписано каліграфічно». 

    Авторів (Чэнь Сяопин, Ван Чжипин, Гуань Даошен, художниця із Австралії Чжан Цуйін , Чжао Менфу, художників Чжао Юна и Чжао та ін..) цих робіт об'єднала одна спільна ідея – з допомогою мистецтва показати як прекрасне життя, якщо слідувати її високим ідеалам - Істину, Доброту і Терпіння. Як повна протилежність цьому в картинах зображується жорстоке переслідування Фалунь Дафа, яке розгорнув комуністичний режим Китаю в 1999 році. Невигадані герої картин, відстоюють ці ідеали, вражають своєю силою духу, стійкість і неймовірною мужністю. Багато художників на собі випробували страждання тюремних катівень, пройшли всі жахи переслідування за свої переконання.

    Сюжети картин свідчать про пошуках справжнього призначення людського життя, про витоки добра і зла. Твір мистецтва тут не просто картина - це інструмент, за допомогою якого митці можуть висловити правду. Автори переконані, що в залежності від ідеї, якою вони керуються при створенні картини, від їх внутрішнього стану живопис наповнюється силою, що здатна пробуджувати в людині його добру або злу сторону. Тому внутрішній зміст картин – це заклик до співчуття, терпіння, прагнення до краси людської душі, що робить ці твори мистецтва справжньої, не скороминущої цінністю. Кожна картина показує красу вдосконалення людини, її пошуку істинного призначення свого життя, і одночасно розповідає про порушення прав людини в Китаї., Ці художні твори здатні пробудити в людях їх добру сторону, тому що представлене мистецтво несе добро, світло людям. 

Побачивши цю виставку, мимоволі замислюєшся, що ти зробив, скільки приніс добра і чим ти допоміг людям». Виставку нам вона дуже сподобалася. І ми надіємося, що вона допоможе людям стати добрішими".

Альбом: Картини художників Фалунь Дафа
Небо над Манхеттеном затягнуте хмарами і йде дощ, але маленька дівчинка, незважаючи на свій вік, стійко і мовчки проявляє свою духовну волю. Її погляд спрямований удалину, крізь цей сірий пейзаж, що надає особливу глибину словами на її плакаті - «Убитий за переконання». Зображена дівчинка – одна з безлічі мужніх ньюйоркців, вже багато років проводять різноманітні публічні заходи, завдяки яким люди дізнаються про тортури і вбивства, жертвами яких стають послідовники Фалуньгун у Китаї. Тисячі людей з'їхалися сюди з усього світу, незважаючи на великі витрати особистих коштів, щоб підтримати ці дії. Чень Сяопін











Немає коментарів:

Дописати коментар