середу, 14 жовтня 2015 р.

До Дня українського козацтва

Рубрика: "Школьная жизнь" 
Автор:Левада Вікторія, мер 8-А класу
     12 жовтня напередодні Дня українського козацтва учні 8-А класу відвідали районну дитячу бібліотеку ім. Гагаріна, де бібліотекар Людмила Володимирівна гостинно запросила до Галереії козацької слави «Волелюбною Січчю звеличені». Багато цікавого почули ми про дитинство і юність видатного гетьмана Петра Конашевича - Сагайдачного, про навчання у школі, а згодом вступ до лав Війська Запорізького і участь у боротьбі проти ворогів українців. Захоплюючу розповідь доповнювали цікаві відеосюжети. Також нам розповідали про будівництво козацьких морських суден - чайок, про сміливі морські походи козаків і перші підводні човни.
   Щиро вдячні Людмилі Володимирівні за таку змістовну і цікаву подорож сторінками героїчної історії наших мужніх і славних предків – запорозьких козаків! 
   Користуючись нагодою вітаємо всіх з Днем захисника Вітчизни, Днем українського козацтва, Покровою Пресвятої Богородиці та 72-ою річницею визволення нашого улюбленого міста Запоріжжя від німецько-фашистських загарбників! Зичимо всім мирного неба, міцного здоров'я, щастя, радості ! 




Немає коментарів:

Дописати коментар