понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Чудовий відпочинок у Прикарпатті

  Рубрика: "Карта подорожей"  
Автор: Самсоненко Марина, фотокореспондент

    Літо – довгоочікувана пора для учнів: уроки закінчилися – прийшов час для відпочинку. Кожного із учнів батьки намагаються протягом літа оздоровити та відкрити для них нові місця для відпочинку. Цього року батьки подарували мені відпочинок у Прикарпатті, в Татарові. Прикарпаття – чудовий та чарівний край. Безкінечні гори та ліси манять своєю загадковістю, прохолода та чистота гірських річок зачаровує. Гостинність людей викликає бажання продовжувати відпочинок.

    Незважаючи на мінливість погоди у горах, нам вдалося і у гори по гриби сходити, і різні міста та пам’ятки відвідати. Так ми відвідали Рахівщину, Верховину, Яремче, Ворохту, Географічний центр Європи (с. Ділове), водоспади Гук та Пробій. Також нам вдалося затриматися у Львові та Києві. 

   Рахів нас вразив своєю старовинною архітектурою, природою, адже як може не вразити місто, яке знаходиться на висоті 430 м над рівнем моря – найвисокогірніше місто і районний центр України. У Ворохті нам вдалося покататися на санчатах. Ні, там снігу немає. Покриття, по якому з’їжджають санчата, виготовлено із соломи.

    Взагалі, мені все дуже сподобалося, адже ми не тільки оздоровилися, а й ознайомилися з культурою та традиціями місцевого люду. 










Немає коментарів:

Дописати коментар