понеділок, 23 листопада 2015 р.

Свято осіннього ярмарку в 2-Б класі


   Осінь-найчарівніша пора року, сповнена ніжного смутку та багата на щедрі врожаї. Недарма про неї складено в народі безліч чудових віршів, пісень, загадок, приказок: «Осінь на строкатому коні їздить», « Хвали літо , коли осінь прийде».

   Сьогодні, 19 листопада, в нашому класі відбулося свято Осіннього ярмарку , після якого, ми впевнені, всі закохалися в цю прекрасну пору року. А настрій, яким зарядилися всі присутні на святі триматиметься ще довго й довго незважаючи на осінню негоду.

   Атмосфера свята розпочалася щойно ми переступили поріг святково прикрашеної зали. Чудові декорації, виготовлені власноруч, перенесли нас в осінні мрії. А коли в таночку, під гарну музику вийшли наші діти, всі одягнені в яскраві костюми, то всі одразу зрозуміли, що на нас чекає справжня осіння феєрія. Батьки поглянули на своїх дітей зовсім іншими очима. Вони в нас виявилися справжніми акторами й неабиякими талантами.

   Милували око таночки хлопчиків-косарів та дівчаток з парасольками. Нікого не залишили байдужими дві кумоньки,у виконанні Старовер Ніки та Биковченко Анастасії, що поспішали на ярмарок , а які яскраві й колоритні два куми постали перед гостями на конях( Горюнов Артем та Мельник Артем), ніхто не зміг стримати сміху, спостерігаючи за їх акторською грою. Не залишив зал байдужим і ледачий Грицько( Андрієнко Микита), який блискуче впорався зі своєю роллю
  На протязі всього свята милувала око і слух дівчинка-Осінь ( Федорець Поліна), яка майстерно грала свою роль. 
   Залишили слід в серцях глядачів і продавці на ярмарку, і діти, які декламували вірші. А які чудові пісні співали наші артисти! Цікавими й захоплюючими були конкурси, які розбавляли свято.
   Наприкінці свята Осінь разом з братами-місяцями та урожаєм пригостили всіх короваєм , який потім всі скуштували, й смачненькими яблучками.
   Велика кількість теплих слів ллються на папір, коли подумки знову й знову поринаєш в свято. Багато їх було й сказано по закінченню ярмарку. Ще й ще говоримо спасибі нашій класній мамі , Байіровій Антоніні Миколаївні, за її грандіозний труд. А також велике спасибі нашим дітям за настрій, за роботу, батькам за допомогу й за турботу. Спасибі за допомогу в проведенні свята вчителеві музики, Тараненко Людмилі Геннадіївні, Вчителю фізкультури, Левченко Людмилі Михайлівні і звичайно педагогу-організатору, Хомік Катерині Олександрівні.








Немає коментарів:

Дописати коментар