середу, 2 жовтня 2013 р.

Проба пера:"Учитель - прекрасна професія! Найблагородніша!"

    Напередодні професійного свята у школі було проведено I етап міського конкурсу на кращий літературний твір, присвячений Дню вчителя, серед творчо обдарованих учнів 4 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Тож дорогі вчителі, пропонуємо Вашій увазі рядки з творів Ваших учнів. Приймайте їх разом зі словами щирої подяки за Вашу невтомну і благородну працю. Сійте Добре, Розумне, Вічне!
   Учитель - непроста та благородна професія. Учителі - це ті люди, які дають знання, допомагають пізнавати світ, відкривають красу у простих буденних речах. Вони не тільки вчать нас , а й докладають зусиль, щоб ми були дружними, ввічливими, старанними, людяними. Адже вчитель не тільки викладач певного предмета, а й вихователь , наставник.
    Потрібно багато сил, терпіння і любові для того, щоб упоратися з великим класом. Особливо, якщо більшість неслухняна і гамірна. А ще потрібно і на уроці щось цікаве показати, щоб було доступно всім і зрозуміло. 
    Кажуть, що свято для вчителя,- бачити успіхи своїх учнів. А також усвідомлювати, що його праця і зусилля допомогли дитині в майбутньому, не пропали дарма.
   Напередодні професійного свята бажаю всім учителям міцного здоров’я , творчих успіхів, здійснення мрій! 
Анастасія Гаценко , учениця 6-А класу
    У шостому класі працює багато гарних учителів, а найбільше мені подобаються вчитель математики Свистельникова Наталія Юзефівна та вчитель географії Кондуфоров Дмитро Михайлович. Це люди гарної вдачі, прекрасно знають свій предмет, уміють захопити учнів.
Їх уроки цікаві і хочеться ,щоб вони тривали довго- довго.
Владислав Гарус, учень 6-б класу 
Як Ви гадаєте, хто відкриває дітям дорогу в Країну Знань та супроводжує їх незвіданими шляхами? Це – вчитель.
    У кожного є улюблені вчителі. Мені, наприклад, найбільше подобається вчитель англійської мови Дєдухно Галина Володимирівна. Її уроки дуже пізнавальні та цікаві. 
 Арсеній Горбань, учень -Б класу 
    Василь Ключевський, відомий історик, писав: "Для того, щоб бути справжнім учителем, людина повинна любити свій предмет і учнів, яких вона вчить."
Справді, таких учителів у мене багато і вони – улюблені .
Крістіна Зубенко, учениця 6-Б класу
    Учитель- прекрасна професія! Найблагородніша! Учитель не тільки навчає нас основам наук, а й допомагає збагнути їх глибинний зміст. Несе все добре, мудре, світле й чисте.
Анастасія Солодова, учениця 6-А класу
Чарівниками з Країни Знань називають учителів, бо саме вони, оточивши нас любов’ю, материнською ласкою, ведуть незнаними шляхами, розкриваючи Великий світ пізнання. Вчать мислити, бачити красу і незрівнянність світу, що нас оточує, вчать бути самостійними, впевненими, людяними.
Усе на Землі починається з учителя, його дбайливі руки плекають паростки нового життя…
Вероніка Звонарьова, учениця 9-А класу

Немає коментарів:

Дописати коментар