понеділок, 31 березня 2014 р.

Подарунок

Рубрика: "Проба пера"       
Автор: Федорець Аліна, учениця 6-Б класу

     Ми знаємо, що Дід Мороз дарує подарунки тільки слухняним дітям. 
    Так, в одному місті жив хлопчик, звали його Андрійко. Він був дуже слухняний, допомагав батькам, бабусі, гарно вчився і була в нього заповітна мрія - йому хотілося мати комп’ютер, але у батьків не вистачало коштів, щоб його купити, і тоді Андрійко вирішив написати листа Діду Морозу.
Чарівник із великим задоволенням вирішив здійснити мрію хлопчика. 
     У новорічну ніч він їхав на своїх санчатах через ліс, але подарунків було дуже багато- і мішок розв’язався. з нього випав Андрійків подарунок. Та Дід Мороз цього не помітив і залишився комп’ютер у лісі.
     Цю знахідку першими побачили зайченята. Вони спочатку не знали що робити, а потім розібрались і почали грати у ігри на комп’ютері. Про це диво дізналися кроти і теж захопились комп’ютером. Звірі грали і вдень, і вночі. Очі у них почали боліти,але вони все одно не полишали забавку. З тих пір зайці стали косоокими, а кроти зовсім осліпли. Навіть ведмідь прокинувся серед зими і теж захопився іграми.
     А тим часом Дід Мороз почав розносити дітям під ялинку подарунки. І коли черга дійшла до Андрійка, він помітив, що комп’ютера немає. Відправив своїх сніговиків – помічників, щоб ті знайшли загублене. Шукали вони скрізь, а коли зайшли у ліс, побачили ведмедя біля комп’ютера. Сніговики пояснили, що це подарунок для хлопчика і той погодився віддати, а сам пішов спати. Так сніговими врятували зір ведмедеві, а комп’ютер передали Андрійкові. Оскільки хлопчик учився добре,він знав з уроків інформатики правила користування комп’ютером. Потрібно сидіти слід на відстані не менше 50 см від екрана монітора і не більше 30 хвилин на день.







Немає коментарів:

Дописати коментар