пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Зорепад 2015

Рубрика: "Школьная жизнь"  
Автор: София Кинбаз, главный редактор

    Сьогодні ми зібрались з нагоди особливого свята - нагородження переможців районних предметних олімпіад та конкурсів. Приємно усвідомлювати те, що ми не стоїмо на місці і постійно розвиваємося, адже в цьому році учні нашої школи 61 раз перемогали на олімпіадах. (це рекорд!)
    Численні безсонні ночі без сну, паніка, переживання і страшне уявлення про ганьбу... Навіщо все це!? Мабуть, для того, щоб ми зрозуміли, що це реальний спосіб проявити себе як особистість, перевірити і поліпшити свої знання, підвищити статус нашої школи. Як на мене, головний сенс покладений десь глибше, а саме: у внутрішньому голосі, який повинен нагадувати про важливе….про те, що не можна зупинятися, якщо йти, то до кінця,не обов’язково відразу стрибати на вершину фурору, хай ваші кроки будуть повільними, усвідомленими та навіть обережними!!!
    Знаєте, це справжнісінька путівка в доросле життя, варто нею скористуватися, адже, не спробувавши, не відчуєш незвичайний смак перемоги! До того ж, школа виділила 7200 гривень, щоб нагородити учнів за плід їх зусиль. Та це не просто гроші, а мотивація для подолання труднощів, придання сил та енергії для досягнення своєї мети, прагнення до повної реалізації власного інтелектуального та творчого потенціалу! 
    Особливу увагу слід приділити тим учням, які залишилися небайдужими та здобули перемогу на кількох олімпіадах. Серед них можна визначити:

Кучерова Діана, учениця 11-А класу (5 призових місць)
Мірченко Аліна, учениця 9-А класу (5 призових місць)
Гаранич Лілія, учениця 10-Б класу ( 4 призових місця)
Кінбаз Софія, учениця 10-Б класу (4 призових місця)
Гой Анна, учениця 8-А класу (4 призових місця)

     Звичайно ж, нехай удача супроводжує вас і в наступному, обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. Дякуємо та бажаємо зберегти чудову традицію заохочування учнів та з кожним роком поповнювати скарбницю новими тріумфами!

   Пропонуємо переглянути фоторепортаж з святкового концерту нагородження переможців:



Немає коментарів:

Дописати коментар