суботу, 12 вересня 2015 р.

Нове обличчя спортивної зали!

Автор:  Троцко Валерія, літературний редактор   

     Всі ми з нетерпінням чекали на початок нового навчального року. Комусь просто хотілось побачити друзів, хтось занудьгував за яскравими враженнями, ну а дехто мріяв скоріше поринути у яскравий світ знань. Але всі учні, напевно, були приємно здивовані змінами в школі, що відбулися влітку. Насамперед вразила дивовижним перетворенням спортивна зала. Величезні нові вікна привертають увагу навіть випадкових перехожих. Сучасні та красиві, вони не лише радують очі, але й забезпечують взимку тепло і затишок.
    Та на цьому сюрпризи не закінчилися. За підтримки міських меценатів наша школа отримала спортивний інвентар: волейбольні, футбольні та баскетбольні м’ячі, скакалки, гімнастичні прилади тощо. Тепер наші уроки фізкультури будуть ще більш насиченими та цікавими, а робота шкільних спортивних секцій – продуктивнішою. 
     Чи задоволені учні нашої школи такими разючими змінами? Про це ми вирішили дізнатися у самих школярів.


Ткаченко Марк, учень 11-Б класу,  гравець збірної команди ЗОШ №23  з волейболу:
   "Волейбольна команда дуже вдячна за оновлення спортивної зали у нашій школі. Завдяки цьому нащі тренування проходять в піднесеному настрої. Спробуємо віддячити яскравими перемогами."

Федорець Аліна, учениця 8-Б класу, журналіст шкільної газети:
    «Доісторичні» вікна, обшарпані стіни та старий інвентар…Саме таким ми запам’ятали наш улюблений спортзал ідучи на літні канікули. Але першого вересня нас чекав приємний сюрприз! Спортзал помолодшав на декілька років. Все це завдяки нашому директору  - Олександру Дмитровичу! Велике Вам спасибі! Тепер займатися дуже приємно, а взимку, я сподіваюся, буде ще й тепло.

Малая Яна, випускниця 2015 року, гравець збірної команди ЗОШ №23  з волейболу:
    "Рідна школо, вітаю з довгоочікуваною новиною - ремонтом у спортивній залі". Дуже приємно спостерігати за розвитком школи за межами її стін. Бажаю подальшого процвітання та виховання майбутніх олімпійських чемпіонів!"


вчитель фізкулльтури Сутормін В.В.
























Немає коментарів:

Дописати коментар