Кожен з нас розуміє, що для повноцінного та доброго розвитку дитячого
організму необхідно вживати корисну,правильну та смачно приготовлену їжу. Та
мало хто цінує ту нелегку працю,що віддають нам люди, які
найчастіше залишаються непомічені нами. Невтомні господарочки чаклують на кухні
нашої шкільної їдальні, а ми, на жаль, рідко кажемо їм слова вдячності,
незаслужено оминаючи їх увагою. І сьогодні ми хочемо виправити це
непорозуміння. Ми поспілкувалися із Ганною Миколаївною Перервою, незмінною
протягом багатьох років завідуючою нашої шкільної їдальні напередодні її
ювілею.
-
Доброго дня, шановна
Ганно Миколаївно! Розкажіть будь ласка, що входить до Ваших професійних
обов’язків?
-
До
моїх обов’язків входить отримання високоякісних та свіжих продуктів, злагоджена
робота харчоблоку, слідкування за правильною технологією приготування їжі.
-
Дякую. А як Ви вважаєте, яку роль повинно посідати
правильне харчування в житті школяра?
-
Я
вважаю,що правильне харчування – це один з найголовніших чинників гармонійного
розвитку дитини. Тому наше харчування вміщує в собі усі необхідні речовини для
активної розумової та фізичної діяльності школярів.
-
А чи до вподоби Вам колектив,у якому Ви працюєте?
-
Так,звісно.
Усі мої підлеглі – добрі, вмілі, працьовиті
та талановиті. Ми з ними працюємо в повному взаєморозумінні.
-
Ганно Миколаївно, Ви робите усе можливе, аби наші учні
могли відчувати впевненість у якості продуктів, а також насолоджуватися їхнім
смаком та користю. Чи є у Вас якісь власні секрети успішної професійної майстерності
в цій справі?
-
На
мою думку, секрет простий:
потрібно усім
серцем любити свою роботу, любити дітей і добре взаємодіяти з персоналом на кухні.
Тоді все навколо буде виходити. Я щаслива, коли
діти ситі, задоволені і дякують нам за смачний обід.
-
Що для Вас є натхненням у своїй справі?
-
Моїм
натхненням є те, що ми повинні смачно нагодувати дітей. Я вважаю це своїм
обов'язком. Коли дітки приходять до нас, мені хочеться їх нагодувати, зробити
все можливе, щоб вони залишилися задоволені. Натхнення мені дарують ці
незабутні хвилини, які я провела тут. Радість і вдячність дітей, а також
злагоджена робота в колективі.
-
А чи маєте Ви улюблену страву, яку готують саме у нашій
їдальні?
-
Я
настільки люблю наше меню, страви і технологію приготування, що не можу виділити
свого улюбленого. В мене усі страви - улюблені, тому що вони приготовані з
любов'ю.
-
А яка страва,на Ваш погляд, є візитною карткою нашого
закладу?
-
Наша
їдальня славиться своєю прекрасною, смачною, ароматною випічкою. Булочки,
пиріжки, ватрушки - все це у нас дуже смачне! Ще ми готуємо найсмачніший
український борщ, перед яким ніхто не встоїть! Діти задоволені і навіть просять
добавку.
-
Дякуємо Вам велике, Ганно Миколаївно, за щирі відповіді, за
любов до своєї праці та за здоров’я наших дітей!
Весь рік традиційно нас супроводжує смачне і здорове харчування, яке організовували для нас робітники шкільної їдальні. Ми вдячні всім, хто нас любить і намагається для нас. Висловлюємо свою щиру подяку і величезну вдячність всім, хто працює в нашій шкільній їдальні під керівництвом завідуючої Ганни Миколаївни!
Весь рік традиційно нас супроводжує смачне і здорове харчування, яке організовували для нас робітники шкільної їдальні. Ми вдячні всім, хто нас любить і намагається для нас. Висловлюємо свою щиру подяку і величезну вдячність всім, хто працює в нашій шкільній їдальні під керівництвом завідуючої Ганни Миколаївни!
Немає коментарів:
Дописати коментар