вівторок, 8 січня 2019 р.

Взірці для наслідування

Автор:Забаранілова Дар’я, 7 - Б класу

    Наша школа завжди свято шанувала традиції, що протягом багатьох років складалися у стінах закладу. І одним із таких звичаїв є збереження наступності у вихованні підростаючого покоління. З часів заснування у ЗОШ №23 працювало багато талановитих та неординарних педагогів, що зростили не одне покоління учнів та стали справжніми наставниками для молодих вчителів. Такими, зокрема були вчителі фізичного виховання Касьянський Ігор Леонідович, Куріцин Юрій Георгійович, Перерва Валерій Федорович, Грабчилев Петро Васильович.
   Нещодавно у рекреації біля спортзалу з’явився куточок шани цим винятковим особистостям. Стенд «Взірці для наслідування» розповідають про життя та діяльність вчителів, що здійснили неабиякий внесок у розвиток спорту не лише в рідній школі, а й в Україні. Вони стали справжнім авторитетом для багатьох своїх учнів, і їхній приклад надихатиме не одне покоління майбутніх спортсменів.
    У нашому шкільному музеї «Пам'ять» ви можете знайти багато цікавої інформації про тих людей, які працювали та навчалися у школі №23, і експозиція ця буде обов’язково поповнюватися. Долучайтеся до цієї захоплюючої пошукової діяльності!





Немає коментарів:

Дописати коментар