суботу, 1 вересня 2012 р.

З 1 вересня


Дорогі учні, педагоги, батьки! 
     Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. А вулиці розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної заметілі осінніх квітів. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. 
  Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для маленьких першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, які стоять на порозі дорослого життя. 
    Сьогодні – уже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх школярських, студентських днів і років – хочеться сказати Вам, дорогі учні, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Учіться, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у Ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті. 
    Щира вдячність Вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, до людини як найбільшої цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни. 
   Бажаю Вам, дорогі друзі, здоров'я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань, впевненості у власних силах. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих! 

 

                                                                  Директор школи: Озеров О.Д

Немає коментарів:

Дописати коментар