середу, 3 квітня 2013 р.

Лицарський турнір


    Серед розмаїття зимових свят особливу увагу привертає 23 лютого. Адже саме у цей день ми вітаємо наших чоловіків : улюблених татусів , пустотливих однокласників, статечних вчителів. Просто рідних і знайомих. Бо є на світі найважливіша професія-захисник. 
   Саме з нагоди Дня захисника Вітчизни у 5-А класі було проведено лицарський турнір. Він проходив у стінах районної бібліотеки ім.Ю.Гагаріна ,де привітні господарі завжди нам раді. Наших хлопчиків тепло привітали завідуюча книгозбірнею Віра Миколаївна та бібліотекарі Ірина Леонідівна й Олена Миколаївна. 
   Турнір розпочався несподівано :з вибору Ради прекрасних дам, яка потім оцінить наших мужніх лицарів. У цьому конкурсі право працювати у Раді вибороли Човпінь Крістіна, Гаценко Анастасія та Сапотницька Дар’я.


    А на полі бою згодом розгорнулося справжня баталія. Наші лицарі об’єдналися у дві команди «Джентельмени» та Дон-Кіхоти- і почалося захоплююче дійство. 
    Хлопці брали участь різних конкурсах. Довели ,що вони спритні, сміливі, влучні, кмітливі, артистичні, неперевершені і вміють малювати, і говорити компліменти, і читати вірші, і співати серенади .Усе дійство супроводжувалося зі смаком дібраними відеосюжетами ,музикою та мультимедійною презентацією, біля яких чаклувала Олена Миколаївна. 
    Час промайнув непомітно турнір добіг до кінця, закінчився «Останній бій». 
    Рада прекрасних дам під звуки фанфар оголосила переможців лицарського турніру. А тим часом дівчата –вболівальниці визначили за допомогою таємного голосування претендента на нагородження в номінації «Глядацька симпатія» . Ним став загальний улюблениць дівчат-Білий Богдан, який неодноразово доводив, що він най-най-най-найкрасивіший. Переможцям вручили медалі і привітали дружніми бурхливими оплесками. 
   Ми щиро вдячні гостинним господарям за чудове свято. Хай Ваша бібліотека й надалі залишається джерелом мудрості, радості, до якого припадатимуть Ваші шанувальники. 
Хвостова Яна, учениця 5 –А класу, 
         Панфілова М. О., класний керівник 5 –А класу       

Немає коментарів:

Дописати коментар