пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

Дорогі вчителі!


Жовтень пензлем вже малює візерунки золоті,
Чарівниця-осінь нам дарує найкраще свято у житті,
Те, що завжди пам’ятають і дорослі, і малі –
Свято Вчителя приходить в рідній стороні!

Свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, відкрив незвідані шляхи, став старшим другом і порадником, подарував хвилини приємного спілкування і незабутні миті шкільного життя.


Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання.
   Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, натхнення й людської шани, відчуття повноти й неповторності життя, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди!
   Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі!
Адміністрація школи, 
редакція газети "Большая перемена"

Немає коментарів:

Дописати коментар