вівторок, 5 листопада 2013 р.

Шановні читачі!

 Рубрика: "Школьная жизнь"


   Пропонуємо Вашій увазі Щоденник Восьмої  Всеукраїнської Виставка Газетних видань молоді "Молодіжний акцент - 2013".
День перший.
   5 листопада відкрилася Восьма  Всеукраїнська Виставка Газетних видань молоді "Молодіжний акцент - 2013", на яку були запрошені редакція шкільної газети "Большая перемена", адміністратор Блогу 6-А класу Шмаль Єгор та Сарсенов Даніяр, автор однойменного фотоблогу.

 Після реєстрації учасники  взяли участь у роботі круглого столу "Журналістська діяльність редакцій ЗМІ у формуванні системи цінностей молоді,"  який проходив у Запорізькому обласному центрі молоді. Круглий стіл  відкрив керівник  молодіжної організації "Акцент" Володимир Систеров, а також він  розповів про мету і завдання  Виставки. Присутніх тепло вітали  директор   Запорізького обласного центру молоді Володимир Мокшанов та шеф- директор молодіжної організації "Акцент" Яна Коваль.
Виставка зібрала більше п'ятдесяти учасників із Запоріжжя та Запорізької області,  Вінниччини, Луганщини, Дніпропетровщини, Білої Церкви та АР Крим. Знайомство та презентація колективів відбулися у дружній творчій атмосфері у затишній залі Запорізького обласного центру молоді.
   А потім учасників на комфортабельних автобусах перевезли до Музею техніки В'ячеслава Богуслаєва, який знаходиться у парку ім. Климова, що у Шевченківському  районі.

Грандіозне видовище! Скільки різної техніки! А раритетів! Справді, краще один раз побачити… 

Немає коментарів:

Дописати коментар