понеділок, 19 травня 2014 р.

Родине свято

Рубрика: "Школьная жизнь"  
 Автор: Тістол Лілія, учениця 6-А класу 

      Сім’я та батьки - це найдорожче у світі! За допомогою нашого класного керівника та вчителя української мови та літератури Панфілової Марини Олександрівни і висококваліфікованих працівників з районної дитячої бібліотеки імені Гагаріна, 13 травня 2014 року відбулося родинне свято з піснями, танцями та конкурсами приурочене до Дня сім’ї. Кожен учень щиро запросив усіх членів своєї родини. Особливо поважно та ніжно приділили увагу старшому поколінню – нашим дорогим бабусям та дідусям. 
     За бажанням учні класу підготували та презентували розповідь про свою родину. Ми розповідали вірші, гуморески, співали пісні, були зіграні сценки та різноманітні конкурси з участю дорослих, порадували всіх запальним латиноамериканським танцем ча-ча-ча. 
      Наприкінці свята всі куштували смачні та запашні солодощі – смаколики. Атмосфера в залі панувала родинна та дружня. Жодний запрошений не залишився без уваги, всі щиро посміхалися та веселилися. І як же приємно, зібратися такою великою та дружньою родиною і святкувати разом. 
     Від щирого серця, я хочу сказати, велике спасибі Марині Олександрівні та всьому дружньому колективу бібліотеки імені Гагаріна за веселі посмішки на обличчях наших любих батьків.


Переглянути фотоальбом свята
Переглянути відеорепортаж свята


Немає коментарів:

Дописати коментар