суботу, 27 вересня 2014 р.

Гірськолижний Валь Сені

Автор:   Атрощенко Олена, учениця 11-А класу                                        
     Кожен куточок нашої планети по-своєму унікальний. Саме через це я дуже люблю подорожувати і знаходити в новому місці щось близьке мені, що захоплює дух.
     На зимових канікулах наша сім'я відвідала одну з найгарніших європейських країн – Францію. Вона славиться своїм виноробством, сирами та привітністю в усьому світі. Початок нашої подорожі почався з приліту до Женеви, столиці Швейцарії, звідки на автобусі, непомітно для нас, ми перетнули кордон з Францією.

     З перших хвилин мене дуже вразили пейзажі за вікнами: величні Альпи, вершини яких були вкриті снігом, а біля підніжжя їх розкинулися просторі зелені луки з чистими прозорими озерами. Маленькі містечка з охайними вулицями, дружелюбність та постійна усмішка на обличчях французів – усе це очікувало нас під час знайомства з цим чарівним місцем.
      Ми жили в маленькому гірськолижному містечку Валь Сені, у підніжжя Альп, у якому більшість  тих, хто відпочивав, були французи. Не дивлячись на те, що практично ніхто не знав англійської мови, продавці в магазинах та просто привітні перехожі люди робили все для того, щоб ми могли зрозуміти одне одного і в нас залишились тільки найкращі спогади про подорож. Тому я задоволена, що мені випала нагода відвідати такий загадковий куточок, як Франція.
     Звісно, можна довго перераховувати плюси, але все ж таки ми були раді повернутися на Батьківщину. Як говориться у прислів'ї: "У гостях добре, а дома краще".












1 коментар:

  1. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичкові інвестори нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на WhatsApp Номер на + 1- ( 989-394-3740)

    ВідповістиВидалити