неділю, 5 жовтня 2014 р.

Учителю, спасибі…

Рубрика: "Школьная жизнь"
Автор:Кінбаз Софія, учениця  10-Б класу
     Без сумніву, кожен учитель допомагає нам у визначенні життєвої позиції, радить у виборі певної професії, надає можливість удосконалювати свої здібності, проявляти себе як особистіст, дарує надзвичайно багатогранні знання, які, звичайно, знадобляться у майбутньому. Та не вже вони є лише так званим "засобом задоволення наших потреб"  у розвитку ?
    Ні, особисто я вважаю ,що вчителі - це не просто люди , які дають нам базову освіту... Це щось більше, величніше, бо вони стають друзями, батьками та справжніми взірцями для наслідування.
Ось давайте згадаємо :
Та чи невже в вашій пам'яті не залишилися  всі ці моменти, коли ми поступово розкривалися один для одного, обмінювалися своїми думками, емоціями та просто отримували задоволення!?
   Додаткові уроки, завдання з нашою "улюбленою" зірочкою, олімпіади, іноді навіть ночі без сну -це є важливим аспектом нашого життя,бо все це робить нас сильнішими, успішнішими. Погодьтеся,що призові місця, які ви отримуєте завдяки вашій дорогоцінній праці, викликають почуття самоповаги, усвідомлення того, що ви здатні зробити свій внесок в історію нашої школи!
  Не можливо не згадати про виснажливі тренування, переживання, надіі, та  зрештою -заслужену перемогу, високий рівень фізичного розвитку , виховування характеру та сили волі.
Любі вчителі! Кожен з Вас є особливою частинкою нашого Я, яка допоможе знайти чарівний ключ до щастя!
Я хочу побажати міцного здоров'я, здійснення Ваших жадань, нових перемог і звісно  терпіння! Спасибі вам за все!    





Немає коментарів:

Дописати коментар