пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Подорож містами Поділля та Західної України

 Рубрика: "Карта подорожей"
Автор: Тістол Лілія, учениця 7-А класу

     Канікули – чудовий та довгоочікуваний час для школярів, та якщо вони збігаються з подорожжю – це диво. Я з нетерпінням чекала на ці осінні канікули, бо вони мали бути особливими. Ми з класним керівником Панфіловою Мариною Олександрівною та учнями 7-х класів ЗОШ № 23 відвідали чарівні міста західної України, а саме: Кам’янець-Подільський, Чернівці, Хотин. 
     Прибувши до Кам’янця-Подільського, ми побачили пухкий сніжок, який лагідно порошив з неба, наче вітаючи нас у своєму місті. Екскурсовод, що працював з нашою групою, багато розповідала про історію Поділля, а найбільше мене вразила фортеця. Вона велика та велична і мені одразу ж уявилися стародавні часи, які ми з захопленням вивчали на уроках історії. 
     У Чернівцях побували в університеті. Це місто дивовижне. Величезні аудиторії, довгі та широкі коридори, міцні дубові столи та стільці. Усі члени нашої дружної групи посиділи у кріслі, де перед тим був Президент та зазирнули у дзеркало з надією стати відмінниками. 
     У місті Хотин завітали до фортеці, вона вразила гарною архітектурою , що виникло бажання гуляти дуже довго. 
     Увечері, після гарно проведених днів, трохи стомлені, але прибуваючи у піднесеному настрої, дружно сідали за стіл, смачно вечеряли та ділилися враженнями. Час проминув дуже швидко, треба збиратися додому. Та я впевнена, що це була не остання наша подорож, адже попереду ще зимові канікули. 
     Дякую всім за чудові канікули, цікаву подорож та з нетерпінням чекаю на наступне диво. 


Немає коментарів:

Дописати коментар