пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

Місячник бібліотек

 Рубрика: "Школьная жизнь"
Автор: Аріна Холявка, учениця 6-А класу

    Ось і закінчився шкільний місячник бібліотеки, який проходив з 1 по 31 жовтня у рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек.
    Учні 2-х класів провели невеличке Свято книги, майбутні читачі із захопленням слухали розповіді бібліотекарів та чарівних героїв. Опісля ще довго "гостювали" у читальному залі, переглядаючи нові книжки.
У рамках місячника було завершено збирання макулатури та розпочато конкурс "Кращий слоган і логотип ", у якому брали участь діти з різних класів.    А ще були подарунки, звичайно ж, книги.
    Вєтрова Людмила Олександрівна, шкільний бухгалтер, подарувала бібліотеці 22 енциклопедії для дітей та юнацтва. Вони обʹємні, з гарними та кольоровими ілюстраціями і вже викликали неабияку цікавість не тільки в учнів, а й у вчителів. Бібліотекар, побачивши, що всі так цікавляться новими книгами , вирішила зробити постійно діючу виставку. А ще біліотека радує своїх читачів новими енциклопедіями з серії "Світ навколо нас", які приваблюють дітей багатством інформації. Читачам з кожним днем все цікавіше і цікавіше стає відвідувати бібліотеку. Деякі діти не люблять читати, але це не про 6-А клас, який дізнавшись, що з'явилися нові книги наввипередки побіг до бібліотеки.
     Одним словом шкільний бібліотечний місячник пройшов гарно. Читачі та й сама завідуюча бібліотекою задоволені новими книгами. Але дуже б хотілося, щоб у бібліотеці з'явився гарний телевізор. Тоді б на перерві Наталія Михайлівна змогла б демонструвати різні мультфільми чи фільми і було б набагато більше читачів.








Немає коментарів:

Дописати коментар