пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Добрий господар та мудра господиня

Автор: Антохова  Дар'я, учениця 6-А класу
 Фото: Плаксін Андрій                    
     13 травня з нагоди  Міжнародного дня матері, який традиційно проходить у другу неділю травня, та Міжнародного дня сім'ї, що відзначається 15 травня, у районній дитячій бібліотеці ім.Ю.Гагаріна відбулося святкове  дійство "Добрий господар та мудра господиня".
Організували та провели свято разом працівники книгозбірні на чолі із завідуючою Лотоховою В.М.та учні 6-А класу з класним керівником Панфіловою М. О.  До нього долучилися батьки,дідусі та бабусі шестикласників,  хор "Сузір’я" Комунарської ради ветеранів .
    Тепла родинна атмосфера, що панувала у затишній залі, напевно, була відчута всіма присутніми. Задушевні слова, що лунали з дитячих вуст, щирі посмішки допомогли поринути у казку, згадати приємні моменти життя. Ясніли обличчя і світилися гордістю очі батьків за своїх дітей, які гарно співали, віртуозно танцювали, професійно грали ролі нових руських бабок, новітніх Уляну та Стецька,проникливо декламували слова, звернені до найрідніших людей. А вікторини, конкурси для батьків, безпрограшна лотерея, виступи бабусь-співачок були приємними несподіванками для всіх присутніх.
     Заключним акордом свята став ярмарок- виставка "Чим хата багата": бабусі, мами , дівчатка приготували скільки різних смаколиків, що очі розбігалися від того багатства. А ще представили своє уміння на суд глядачів : вишивки, роботи з бісеру, малюнки, поробки, аплікації.  А потім усі гуртом смакували солодощами і знайомилися ближче під час параду презентацій "Це моя родина".








класний керівник Панфілова М. О.


нові руські бабки Тістол Лілія та Єфіменко Валерія
хор бабусь- співачок








                                                                               

Немає коментарів:

Дописати коментар