пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Незвичайне сімейне свято

Автор: Олена Полиннікова, мама і тіточка учениць 6-А класу Полиннікової Олени та Пересипко Анастасії

     13 травня ми з родиною побували на незвичайному сімейному святі. Уся нашавелика родина – я, мій рідний брат, наші другі половинки, наші донечки (а вони вчаться в одному класі) та бабусі наших донечок – була приємно вражена тим, що сімейне коло буває ще більшим, ще тіснішим і теплішим.
     Це сімейне свято влаштували наші діти зі своєю класною мамою та родиною бібліотекарів. У залі не було жодного вільного місця, адже більшість батьків, сестер, бабусь, і навіть дідусів, відклали свої справи, щоб відсвяткувати разом цей важливий день. Незважаючи на дощ, було дуже тепло та яскраво.
     Приємним було все: дуже привітна ведуча, схвильовані та радісні діти, затишна атмосфера бібліотечної зали. Святкову атмосферу великої української родини допомагав створювати ансамбль народної пісні у національних костюмах. Діти розповідали вірші, говорили приємні слова, співали пісні, розігрували гуморески, танцювали. Дуже зворушливо презентували свої родини: демонстрували фотографії щасливих родинних моментівта розповідали про сімейні традиції. Ми дізналися, наскільки діти бачать себе щасливими у своїх родинах. І це найвища цінність, адже саме родина допомагає дитині стати людиною. У залі панувала особлива атмосфера любові та пошани. 
    Батьки та бабусі з дідусями були не тільки глядачами, а й учасниками конкурсів, які проводили ведуча та класна мама Марина Олександрівна. Батьки намагалися бути кмітливими та уважними,щоб діти також могли ними пишатися, як і батьки пишалися дітьми.
    Наприкінці свята вся велика класна родина зібралася за одним столом, щоб скуштувати солодощі, які приготували мами, бабусі і навіть дівчатка. Вони в нас вже дорослі J
     Дуже добре, що в нашому класі свято матері та свято сім`ї проводиться вже вдруге. Минулого року це було не менш зворушливо і цікаво. Сподіваємось, що ця традиція буде продовжуватись щороку.
     Дякуємо Марині Олександрівні та працівникам бібліотеки Гагаріна за їх працю і наші чудові враження від свята.

Переглянути фотоальбом свята
Переглянути відеорепортаж свята

Немає коментарів:

Дописати коментар