середу, 24 вересня 2014 р.

Ода Літечку

     Рубрика: "Школьная жизнь"
Автор: Троцко Валерія, літературний редактор
     Це літо пролетіло так швидко, мов вибухнула велика коробка з салютом. Враз – і немає теплих днів, радісних зустрічей і морських бризок. Для кожного воно запам’яталося по-своєму.
   Наша редакція отримала багато розповідей про літо-літечко, ми вирішити створити величальну пісню літнім дням. Найкращим днем діти одностайно обрали 1 червня - початок чогось нового, веселого і невідомого. Багато хто поїхав у літній оздоровчий табір, де познайомився з найкращими друзями, і цілий місяць перебував у веселій і галасливій компанії. А хтось, навпаки, чекав закриття зміни, щоб швидше зустрітися з рідними та старими добрими друзями. Дехто не гаяв часу і «поповнював запас» спілкування в Інтернеті, адже воно ніколи не набридне: тут всі відчувають себе самими собою і радіють вісточкам друзів.
Пікніки були невід’ємною частиною літа. Деякому навіть пощастило полювали на справжніх звірів. Але майже всі наші школярі відпочили влітку на морі. Дехто взагалі побачив його вперше, хтось навчився плавати, а хтось просто відпочивав і насолоджувався кожним сонячним днем. Останні дні літа діти присвятили своїм хобі, щоб розвіяти сумні думки про закінчення безтурботного часу. Найкраще в цьому їм допомагало малювання, тому що за роботою не помічаєш, як летить час, а просто дивишся, як з білого шматка паперу виринають небо, дерева, люди й усе-усе, що запам’яталося. А ще літечко було насичене подорожами по нашій рідній Батьківщині. 
   Та всім цьогорічне літо, насамперед, запам’яталося сумними подіями на сході неньки України. Тому хочеться всім нам побажати миру, злагоди, добра. Не втрачайте нагоди присвячувати кожен день, кожну годину, кожну хвилину чомусь корисному, цікавому, пізнавальному. Цінуйте те, що маєте. 

P.S. Якщо раптом, читаючи ці рядки, ви згадали щось цікавеньке, долучайтеся до нашої оди, пишіть нам…                               

Немає коментарів:

Дописати коментар