неділю, 11 січня 2015 р.

Думка про нашу роботу

Рубрика: "Редакция"    
Автор:Троцко І.В., постійна читачка газети “Большая перемена” 

     Кожний навчальний заклад має щось своє, індивідуальне, говорячи мовою сучасної молоді, свою «фішку», притаманну тільки цьому закладу. Вважаю, що такою цікавинкою в ЗОШ №23 є сайт школи. Не всі запорізькі гімназії чи школи можуть похизуватись таким надбанням, яке створили і професійно підтримують фахівці та педагоги нашої школи. Майже щодня я, доросла людина, з великим задоволенням заходжу на сайт школи, сподіваючись побачити щось новеньке, корисне, цікаве. Тут завжди можна знайти інформацію про шкільне життя, дізнатись останні новини, переглянути оригінальні фотографії, прочитати оголошення та, навіть, ознайомитись з фінансовим звітом.
І, безперечно, найбільший інтерес у мене викликає блог шкільної газети «Большая перемена» . Найважливішим досягненням видання, на мій погляд, є можливість кожного учня висловити свою думку на його сторінках. Цьому сприяють чисельні рубрики газети. Хочеш поділитися новинами, — будь ласка, “Школьные новости” запрошують тебе. Є бажання поміркувати над актуальними питаннями — для цього існує “Проблемный вопрос». Маєш оригінальне захоплення — тебе з нетерпінням чекають читачі рубрики “Моё увлечение». Діти з “літературною іскринкою в серці” відкривають свій талант на сторінках розділу “Проба пера”. Цікавими і, водночас, корисними та пізнавальними є рубрики газети “Читаємо разом” та “Цей день в історії”. Викликає особливе захоплення “Страница главного редактора”. Зрілі думки зовсім не дорослої людини, серйозні роздуми над життєвими цінностями, дбайливе ставлення та любов до рідної країни, патріотизм — все це говорить , що ми маємо чудову молодь і надихає нас вірити у велике і світле майбутнє багатостраждальної неньки-України. І в цьому, безперечно, велика заслуга педагогів, які створили і допомагають створювати газету “Большая перемена”, які спонукають учнів розвивати свої здібності, вчать бути впевненими, небайдужими людьми, цікавими особистостями. У нашій школі працюють вчителі, що мають за плечима великий педагогічний досвід. У зв'язку з цим, в газету можна додати нову рубрику — “Життєвими стежинами” ( або з іншою назвою ), де досвідчені педагоги матимуть можливість розповісти цікаві шкільні історії з власного життя : повчальні, зворушливі, пригодницькі, серйозні, кумедні тощо ( думаю, їм є чим поділитись з читачами). Хіба в нашій школі не траплялись події, які хочеться пригадати? 
     Користуючись нагодою, хочу привітати колектив редакції, всіх учнів та вчителів з Новим
роком та Різдвом Христовим! Побажати всім міцного здоров'я, щастя, миру, злагоди! Нашій улюбленій газеті — розвитку, процвітання, нових досягнень та перемог у національних і міжнародних конкурсах! Нехай на сторінках газети у Новому 2015 році запалюються маленькі зірочки і відкриваються великі Таланти!






З повагою постійна читачка газети “Большая перемена” Троцко І.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар