неділю, 24 травня 2015 р.

У світі вічно молодої музики Йогана Штрауса

  Рубрика: "Школьная жизнь" 
  Автор:Шумелинський Олександр, учень 7-А класу                  
   20 травня група учнів 7-А класу знову побувала у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В.Г.Магара, де з великим задоволенням поринула у світ неперевершеної вічно молодої музики Йогана Штрауса.
   А ще це була прекрасна нагода помандрувати у минуле рідного краю, адже дія розгортається у старовинному Олександрівську, де щовечора у міському парку оркестр грає неповторну музику віденських композиторів-віртуозів — Йогана Штрауса-батька та його синів — Йогана, Йожефа та Едуарда.

   Музика, що здатна зцілювати душі, заполонила теплом, подарувала неповторно-романтичний настрій, звучала у виконанні оркестру театру під керівництвом Олександра Сурженка. А ще вальси, польки, марші, арії та дуети з оперет “Летюча миша”, “Циганський барон”, яскраві хореографічні композиції у виконанні балету театру. Особлива вдячність художникам – декораторам, вони створили неперевершені декорації.

   До речі, “ШТРАУС-концерт” присвячений 190-річчю від дня народження Йогана Штрауса (сина) та 180-річчю його брата - Йожефа Штрауса. Отож відвідайте театр і отримайте справжню насолоду від спілкування зі світом музики.




Немає коментарів:

Дописати коментар