пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

День третій. Щоденник Восьмої Всеукраїнської Виставка Газетних видань молоді "Молодіжний акцент - 2013".

 Рубрика: "Школьная жизнь"    

По склу маршрутки, малюючи росяні доріжки, стікали краплини дощу…

Що ж нас чекає сьогодні? Згадуючи вчорашню" Голу правду", ставало якось не по собі. З помилками все зрозуміло, а коли члени журі так "голо" розповідають про оцінювання робіт, то питань виникає багатенько…

   Виставковий центр "Козак- палац" уже вирував, адже саме сьогодні мав відкритися "Ярмарок освіти", в рамках цього проекту ще й XV міжрегіональна виставка "Абітурієнт - 2014", IV спеціалізована виставка "Освіта за кордоном", Ярмарок пропозицій працевлаштування "День кар'єри". 
   Організатор виставки - Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Запорізького обласного управління освіти і науки, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Запорізького обласного центру зайнятості.
  І вперше в рамках «Ярмарку освіти» –VIII Всеукраїнська виставка газетних видань молоді «Молодіжний акцент».


Шмаль Єгор :
Сегодня мы приехали в "Козак - палац", на вид он очень красив и интересен, очень большой.
   Затем мы нашли свое место и разместились, все было очень уютно, у нас было очень хорошее место. Позже началось представления участников "Ярмароку освіти" . Все очень красиво танцевали и пели. А особенно виделилось училище "Моды и стиля", их было очень много. Все это благополучно закончилось. Нам выдали дипломы и все разъехались. Сегодняшний день было очень забавным.

P.S. Виставка залишила відчуття непотрібності : блог газети "Большая перемена" НАВІТЬ не розглядався журі. Нам було сказано в оргкомітеті про те, що робіт було дуже багато і не всі журі розглянуло. Постає питання : для чого брати участь? Відомий вислів , що вдома і стіни допомагають, не про нас . Якби ми були з Житомира чи з Полтави, то і результат інший був би.

Сумно ще й від того, що навіть Дипломи учасникам Виставки підписано з перекручуванням прізвища та номера школи. Ця неприємність сталася з нашим фотографом, Даніяром Сарсеновим, який посів I місце у фотономінації! Та й редакція газети Диплом за участь, мабуть, чекатиме ще дуже довго.

Щоденник VIII Всеукраїнська виставка газетних видань молоді «Молодіжний акцент» вели:

Антохова Дар'я, журналіст газети "Большая перемена",
Шмаль Єгор, адміністратор Блогу 6-А класу,
Панфілова М. О., літературний редактор газети "Большая перемена"

Немає коментарів:

Дописати коментар