суботу, 27 грудня 2014 р.

Подарунки для захисників

Рубрика: "Школьная жизнь"
Автор: Лифаненков Олександр, учень 9-Б класу                            
  Учні ЗОШ № 23 узяли активну участь у загальноміській благодійній акції «Подарунки для захисників»,зібравши кошти ,доправили до Запорізького військового шпиталю солодощі та фрукти. Ініціативна група ДОМу у складі Федорець Аліни, Лифаненкова Олександра, Верлинської Олександри разом з педагогом-організатором Хомік К.О. та директором школи Озеровим О.Д. відвідала поранених бійців із зони проведення АТО 19 грудня у День Святого Миколая.

     Потрапивши до шпиталю, ми були розчаровані. Його стан прикро вражав, будівля потребує капітального ремонту. Настрій піднявся, коли ми бачили скільки людей прийшло підтримати морально і матеріально наших захисників. Особливо привернули увагу діти,які дарували свої малюночки зі словами щирої подяки . Їхні радісні щасливі,сповнені надією, очі гріли і наші серця і душі. 

    Дякувати Богу, що молоді хлопці повернулися живими. Хочеться висловити від свого імені та від імені всіх учнів школи слова великої вдячності за те, що ці люди захищали нас,наші сімʹї , народ та свою Батьківщину. Дякуючи цим молодим хлопцям, сьогодні Запоріжжя може спати спокійно під мирним небом. Сподіваюсь, що наступний рік буде легшим та мирним для народу. Що українці нарешті стануть єдиною Нацією,що припиняться воєнні дії,що кожен боєць повернеться додому і скаже:”Я прийшов,мамо”.

Усіх з прийдешнім Новим роком!




Немає коментарів:

Дописати коментар